Informatie voor bedrijven

OEM Office Elearning Menu is gespecialiseerd in de wereldwijde verkoop van MS Office e-learning cursussen via Internet. Wij onderscheiden ons door onze eenvoudige en overzichtelijke manier waarop u op onze site de juiste keuze kunt maken voor eén van onze Microsoft Office gecertificeerde E-learning cursussen in 5 talen (Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans). Gedurende onze cursussen ontvangt u bovendien cursustesten en voortgangsrapportages van wat u beheerst en wat u nog te doen staat. Daarnaast ontvangt u na het afronden van onze cursussen altijd een certificaat van deelname.

OfficeElearningMenu voor migratie- en opleidingsprojecten
De OEM Office Elearning Menu lesmethode wordt ook veelvuldig ingezet bij Office migraties of opleidingsprojecten.
Vraag naar onze maatwerktrajecten voor groepen of scorm integratie in uw eigen leerportaal of LMS.

Voordelen E-Learning
• Flexibel leren (leermateriaal is 24/7 beschikbaar)
• Trainingstijd / reistijd / verblijftijd worden bespaard
• Kosten voor reis- en verblijf worden bespaard
• Consistentie (aangeboden leerstof is voor alle gebruikers gelijk)
• Het leren van thuis/ vanaf de werkplek maakt het tussendoor leren makkelijker
• Real-time toetsing
• Praktijkgericht leren door interactieve lessen wordt het leren omgaan met de programma's makkelijker

Testen
Wanneer u of een medewerker een cursus wilt volgen, heeft u bij OEM Office Elearning Menu een ruime keuze. Het kan lastig zijn om te bepalen welk cursuslevel het beste bij u of bij uw medewerker past. Met behulp van onze kosteloze online testen ondersteunen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Een online test duurt ongeveer 5 minuten waarna u automatisch advies krijgt welke cursus(sen) voor u of uw medewerker(s) het meest geschikt is. Al onze online testen zijn ontwikkeld door gecertificeerde docenten. Maak nu een account aan en ontvang de gratis testen en advies per e-mail. (Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Access).

Bestellen
Cursussen bestellen in onze webwinkel is heel eenvoudig: u klikt gewoon op de cursustitel en bestelt de door u gewenste cursus. Als u een offerte wenst,  laat het ons dan weten via ons contactformulier. Wij nemen dan binnen 1/2 werkdag contact met u op.

Trainen
Onze Microsoft gecertificeerde e-learning cursussen zijn incl.:
• Praktijkopdrachten met real-time feedback bij gemaakte fouten
• Rijke interactieve multimedia lessen met ondertiteling en spraak.
• 1 jaar lang op eigen tempo en volgorde trainen
• Voortgangsrapportages van wat u beheerst en wat u nog te doen staat

Doelen
Nadat u of uw medewerker(s), bij de praktijkopdrachten, een score van 70% of meer heeft behaald wordt op aanvraag per e-mail gratis een certificaat van deelname verstrekt. Een certificaat is meer dan alleen een bewijs van deelname aan een bepaalde cursus. Het staat garant voor een nader omschreven inhoud en niveau en het geeft de resultaten die de cursist hierbij behaald weer. Hierdoor weet u als organisatie dat u de benodigde kennis voor uw projecten/ werkzaamheden in huis heeft

Versies en talen
Onze e-learning cursussen zijn beschikbaar in Office 2003, 2007 en weldra beschikbaar 2010. Verder bieden wij u al onze cursussen in 5 talen: Nederlands, Engels, Spaans, Duits en Frans.

Licentieduur
Een licentie blijft 12 maanden geldig vanaf het moment dat de indentificatiecode is verstrekt.

Prijzen
Al onze prijzen zijn excl. 19% BTW.

Staffelkorting
De staffelkorting wordt automatisch berekend in onze webwinkel. De korting gaat in bij bestellingen van 5 of meer van dezelfde cursussen. (dezelfde level)

Offerte aanvragen
Als u meer dan 25 cursussen wilt bestellen en daarvoor een offerte wenst,  laat het ons weten via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. Al onze offertes zijn geheel vrijblijvend.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren